باریستا
مسابقات باریستایی، من باریستا هستم. باریستا به معنی «قهوه چی» است و به شخصی گفته می شود که در کافیشاپها نوشیدنیهایی بر پایه اسپرسو درست می کند و تحویل مشتری میدهد. این کار به قدری مهارتی است که مسابقات داخلی و حتی بین المللی برایش برگزار می شود
سپرسو
بعضی فکر میکنند اسپرسو یک دانه قهوه خاص است. اما در واقع اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته میشود که در دستگاهی به همین نام دم میشود. دانهها قبلا خوب آسیاب میشود و سپس با فشار زیادی آب گرم دریافت میکند. این ترکیب فشار و آب یک قهوه متراکم میسازد. طوری که یک جرعه اسپرسو حدود ۷ تا ۹ گرم قهوه آسیاب شده دارد..کاپوچینو
این نوشیدنی در ایتالیا مرسوم است که روی آن یک لایه کف وجود دارد. درواقع کاپوچینو تلفیقی از شیرجوشیده، کف شیر و قهوه است که به نسبت مساوی در فنجان شما وجود دارد. کاپوچینو در لغت به معنی کلاه کوچک است و به لایه کف در بالای قهوه گفته می شود.